nytt namn

Jag har förkortat namnet på bloggen till Reidars frågor (tidigare: Reidars frågor om ditt och datt). Vad anser du om detta?

image14

A. Ett dåraktigt och kontraproduktivt drag som kommer att leda bloggen i graven.

B. Ett tämligen smaklöst skämt som inte hör hemma på en seriös blogg som denna.

C. Jag har aldrig läst den här bloggen.

Kommentarer
Postat av: valle

Jag anser fortfarande att det är för mycket ditt och alldeles för lite datt. Men för att svara på frågan: En kombination av A och B. Dåraktigt, kontraproduktivt och extremt smaklöst.

2008-04-14 @ 22:24:50
URL: http://kompromiss.blogspot.com
Postat av: Jonas

Jag tror att detta drag från graven kommer att leda till smaklösa skämt om seriösa bloggar

2008-04-14 @ 22:50:54
Postat av: Stjärtmond

Väljer alternativ a. Risken är ju uppenbar: tas tillägget om ditt och datt bort förtas ju värdet av tidigare så noggrant utarbetade svar. Var det frågor om ditt och datt man svarade på eller frågor om något betydligt mer allmänt? Utverkas borde någon form av estetisk/etisk omräkningskofficient för att få även tidigare avgivna svar att korrellera med den så radikalt ändrade intentionen med bloggen. Den så tydliga riktningsgivare som namnet tidigare utgjorde riskerar helt enkelt att gravt skända och vanställa all intellektuell möda som lagts ned på att svara på desa angelägna frågeställnigar. Vi lever ju också i en tid där få motbilder presenteras till den enformiga och föga fjärrskådande värld som slår emot oss som hårt avfall. Vi behöver inte bara fördjupning, en sådan pretantion blir ju i detta sammanhang närmast bara löjeväckande när denna blogg grävt mycket djupare än en sådan missbrukad term kan anses famna efter. Jag tycker du borde skissa på den fjärde dimensionen, en slags klinisk och faktisk uppgörelse med Guds existens, eller den tankens dimensioner i vart fall. Vi riskerar ju med denna förändringsvurm och detta trots mot all beständighet inte bara ett filosofiskt magplask utan ockå riskerarar vi rent bokstavligt att gå vilse i våra egna stjärtar, vilken vilsevandring skulle tangera den slutgiltiga under- och rundgången. Benhård skyddande mosaik kan även den krackelera och behöva ersättas med bänglig plåt, så svår att passa in, så allt igenom i ett stycke. För många kan tillägget om ditt och datt möjligen framstå som trams. För mig, Stjärtmond, sammanfattar sådan variabelren glasklarhet enbart det distinkta, det klart utsagda; det har inte ens ringa betydelse vad man säger, bara man placerar in det i ett fyrkantigt och strukturellt betonat system.

2008-04-14 @ 23:49:37
Postat av: Jonas

Que pasa? Vad händer?

2008-04-15 @ 17:08:22
Postat av: Pim Pim

Skulle personligen föredra om frågorna uteslutande handlade om Kitt (o) Katt

2008-04-16 @ 01:47:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0