Sports igen

Reidar behöver väl knappast meddela att ingen svarat rätt. Författaren var Peter Glas och romanen den nyutkomna Antikvariat Kalebass.Ny text:

"Robert hade inget emot att jobba. Inte alls. Han var bara emot onödiga arbetsuppgifter. De flesta av oss har nästan bara sådana, menade han. Ändå jobbar folk övertid och känner sig stressade. Till vilken nytta? Varför finns det pengar? Om alla fortsatte att jobba med vad de gjorde så hade ingenting behövt försämras. Inte när man lever i ett välfärdssamhälle. Man behöver inte två chipspåsar i stället för en när man går till affären. Tänk på alla onödiga jobb som man skulle kunna strunta i. Som bankfolk och försäkringsmäklare och cheferna på Banverket. Och ingen skulle behöva bli knäckt för att det inte fanns pengar till hyran."

Veckans skiva:Marvin Gaye - Let's Get It On (1973)

Till sist: Missa inte SVT:s 6 x Wim Wenders. För ovetande så var Wenders tillsammans med bl a Werner Herzog och Rainer Werner Fassbinder en av förgrundsgestalterna i den tyska nya vågen, den s k Neue Kino under 60- och 70-talet. Han har regisserat många fina filmer, exemplevis Paris, Texas. Först ut är Med tidens gång från 1976. Torsdag 23/10 SVT 2 22.30

Kommentarer
Postat av: valle

Erlend Loe! Han är ju norrman i och för sig, men det låter väldigt mycket som honom.

2008-10-21 @ 14:11:12
URL: http://kompromiss.blogspot.com
Postat av: Zebastian

Claes Holmström - Startpistolen?

2008-10-27 @ 11:17:32
URL: http://iblandband.blogspot.com/
Postat av: valle

Jag tycker det är en jävla stil att sticka iväg till Indien innan tävlingen är avgjord! Kom tillbaka och kora en segrare!

2008-11-09 @ 22:52:16
Postat av: Reidar

Dekius Lack var författaren till denna text.Oskar har bekantat sig med din vän Pia i Indien låter han hälsa. Reidar befinnes på okänd ort för en tid men för eller senare kommer tävlingen att gå vidare.

2008-11-10 @ 14:50:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0